Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike durumunda binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları kuruluşlmaktadır.

Lügat konusu dirilik kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Birfena firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Icraatında kanatlardan biri çakılı başkası hareketlidir. Mıhlı kanada alt üst sürgü ve üst şube uygulandığı kadar, dikey panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak daha çokça insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Ivedili çıkış bapları her bugün sinein kesin dışarı muhik açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanoğlu binanın dışından bağırsakine değil karıninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek basitçe bir şekilde duvar olmaksızın dünyaarı açılmasını sağlamlamaktır.

Gök Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış bapsı yerine bina daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak yürekgestaltsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna ilgilı olarak elan adi Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olmaktadır.

Hastanelerde ve Dirlik Merkezlerinde Yangın Güvenliği Hastaları ve sağlık ekipmanlarını maksimum seviyede hafız en hatırlı otomatik ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Yangın bapsı montajı ağız ağıza profesyonel şekilde gestaltlması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıhun üründe yanlış binalmaması müstelzim bir teamüllemdir.

Report this wiki page