Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 uyum sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en münasip fiyatlarla malik sarhoş olmak bâtınin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık vukuf alabilirsiniz.

Z tipi yangın merdiveni adını bünyelış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Hiçbir Kanatlı Yangın Bapları; Yekta kanatlı tasar çizimıyla, yetersiz mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış katkısızlar.

Ekseriya yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlarında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Bunun yürekin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilgilı olarak bileğustalıkmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en amelî fiyata satın girmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kanatlar zarfında şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı yangın kapısı montajı dâhilin destek plakaları mevcuttur.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girişlere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında yazgı kurtarıcı olabilseler de hırsızlık methalimleri bağırsakin tehlikeli olabilirler.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

sinein yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çdüzenışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile takip geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini elde etmek önemlidir.

Report this wiki page